Autopaikat

Voit tiedustella asiakaspalvelustamme vapaita autopaikkoja. Mikäli vapaita autopaikkoja ei ole, voit ilmoittautua jonoon odottamaan vapautuvaa autopaikkaa.

Autopaikoista tehdään kirjallinen sopimus, jonka irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti, myös poismuuton yhteydessä.

Auton sähkölämmitystolppien ja pysäköintitalojen avaimet lunastetaan asiakaspalvelustamme. Muistathan palauttaa avaimet irtisanottuasi paikan!

Autopaikoista peritään vuokra Helsingin Merihaka Oy:n yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti. Korvaus peritään erillisenä maksuna ei vastikkeen tai vuokran yhteydessä.

Vuokraamme vapaita autopaikkoja myös lähialueen yritysten työntekijöille ja asukkaille.

Vieraspaikat

Merihaan alueen vieraspaikat ovat maksullisia.

Vieraspaikat P1 sijaitsevat kannen alla ajotunnelin puolessa välissä ja vieraspaikat P2 paikoitustalo 1:sen sisällä, alimmassa kerroksessa. Lisäksi paikkoja löytyy Haapaniemenkatu 7-9 B-talon päädystä. Maksuautomaatit löytyvät paikkojen läheisyydestä. Alueella on myös sähköauton latauspiste ja latausta varten voi ostaa kulunvalvontakortin Helsingin Merihaka Oy:n asiakaspalvelusta.

Hinnasto:

klo 08.00-20.00  3,00 € / tunti

klo 20.00-08.00  1,00 € / tunti

1 vuorokausi    18,00 € / 24 h

 

Helsingin Merihaka Oy

Hakaniemenranta 12
00530 Helsinki