Hei merihakalainen!

Merihaan alueen 40 vuotisjuhlista tulee syksyllä kuluneeksi 10 vuotta, joten on korkea aika alkaa suunnitella 50 vuotisjuhlia.

Tule mukaan suunnittelemaan ja tekemään kanssamme 1. - 2.9.2023 järjestettävää Merihaka 50 v. kansanjuhlaa.

Jätä yhteystietosi Helsingin Merihaka Oy:n asiakaspalveluun, niin otamme sinuun yhteyttä maalis-huhtikuussa kokoontuvan juhlatoimikunnan kokoontumisen merkeissä.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 010 328 8600


Taustatietoa alkutaipaleelta

Helsingin Merihaan juuret ulottuvat aina vuoteen 1968 kun Rakennuskunta Haka hankki Wärtsilältä yli 6 hehtaarin teollisuusalueen edelleen jalostettavaksi asunto- ja toimistokäyttöön.

Alueen nimellisestä perimästä on useita käsityksiä Hakaniemen läheisyydestä rakennusliike Hakaan mutta näiden asioiden nivoutuminen toisiinsa sisältää sen punaisen langan, että 1938 perustetun yhtiön nimi oli tuolloin Helsingin Asuntokeskuskunta Haka, jonka omistajina olivat myös Elanto ja Osuuskauppa, jotka sijaitsevat samassa kaupunginosassa.

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi uuden Merihaan asemakaavan 1969 ja sisäasiainministeriö vahvisti asian vuotta myöhemmin.

Asunto-osakeyhtiö Haapaniemenkatu 16 valmistui alueen ensimmäisenä rakennuksena.

Helsingin Merihaka Oy Yhtiö on rekisteröity 12.1.1973, mistä alkaa yhtiön historia.

Alun perin yhtiö on perustettu huoltoyhtiöksi, jonka toiminta-ajatuksena on ollut isännöinti- ja kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoaminen omistajilleen Helsingin Merihaassa.

Liiteitä

Hakaniemenranta 12
00530 Helsinki
010 328 8600


Copyright © Helsingin Merihaka Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by Talosivu.com