TALOYHTIÖN OSAKKEENOMISTAJILLE ja VUOKRALAISILLE

Taloyhtiön hallitus päättää yhtiökokouksen ajankohdasta sen jälkeen, kun se on mahdollista pitää vaarantamatta osakkeenomistajien terveyttä.

Yhtiövastike, autopaikkavuokra ja muut käyttökorvaukset (esim. saunamaksu, varastovuokra):

Yhtiövastikkeen, autopaikkavuokran, saunamaksun ym. voi maksaa nykyisillä maksutiedoilla siihen asti, kunnes yhtiökokous saadaan pidettyä.

Jos kuitenkin haluatte, että teille toimitetaan paperiset maksulomakkeet, niin ottakaa yhteyttä Helsingin Merihaka Oy:n vastikereskontran hoitajaan joko sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse Kaisa Koski puh. 010 328 8613. Verkkolaskut veloitetaan automaattisesti entiseen tapaan.

Katusuunnitelmaehdotuksia nähtävillä

ILMOITUS NÄHTÄVÄVILLÄOLOSTA 7.4.2021

Helsingin kaupungin liikenne- ja katusuunnittelupalvelu on laatinut alueellenne seuraavat katusuunnitelmaehdotukset:

Kallio; Siltasaari Sörnäinen; Vilhonvuori, Hanasaari ja Sompasaari

 • Hakaniemenranta välillä Hakaniemenkatu-Merihaansilta
 • Merihaansilta
 • Merihaankatu välillä Hakaniemenranta-Miina Sillanpään katu
 • Sörnäisten rantatie välillä Miina Sillanpään katu-Haapaniemenkatu
 • Näkinsilta
 • Näkinaukio
 • Miina Sillanpään katu välillä Näkinkuja-Sörnäisten rantatie
 • Näkinkuja välillä Miina Sillanpään katu-Hakaniemenkatu
 • Näkinkulku

Katusuunnitelmaehdotukset ovat sähköisesti nähtävillä 21.4.-4.5.2021:

 • Verkkosivuillamme www.hel.fi/suunnitelmat kohdassa Katu- ja puistosuunnitelmat.

  Asiakkaita palvellaan Koronapandemiasta johtuen toistaiseksi ensisijaisesti verkossa (https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/yhteystiedot/yhteystiedot) ja puhelimitse numerossa 09 310 22111. Henkilökohtaista neuvontaa ja apua aineistoon tutustumiseen saa Kaupunkiympäristön asiakaspalvelusta puhelimitse ma-to klo 8.15-16 ja pe 12-15. HUOM. Asiakaspalvelutila on suljettu 30.4.2021 saakka.

Suunnitelmista on mahdollisuus tehdä kirjallinen muistutus kaupunkiympäristölautakunnalle. Muistutus tulee tehdä 4.5.2021 klo 15.00 mennessä kirjeitse tai sähköpostitse:

 • Helsingin kaupunki, kirjaamo, kaupunkiympäristölautakunta, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Pohjoisesplanadi 11-13)
 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nähtävillä olon jälkeen päätetään suunnitelmien hyväksymisestä, minkä jälkeen katujen rakentaminen on mahdollista aloittaa. Katusuunnitelman päätöksentekoa voi seurata Helsingin kaupungin verkkosivuilla www.hel.fi/kaupunkiympäristölautakunta.

Lisätietoja antaa Annina Lehikoinen, p. 09 310 23508, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sari Aarnio
Projektisihteeri

Jätetty postin kuljetettavaksi 7.4.2021

Nettisivujemme Info

Info otsakkeen alla on tarkempaa tietoa ja ohjeistusta Merihaan alueesta, alueella pysäköinnistä, autopaikoista ja saunavuoroista.

Koronaviruksen vaikutus!

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden asiakaspalvelumme palvelee toistaiseksi vain sähköisesti.

Näin pyrimme mahdollistamaan toimintamme jatkumisen keskeytyksettä tässä poikkeustilanteessa.

 Voitte asioida kanssamme sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 010 328 8600. Kotisivujemme kautta voitte hoitaa mm. vika- ja muuttoilmoitukset, asiakirjojen tilaukset sekä muutostyöilmoitukset. Sähköiset palvelumme löydät osoitteesta www.helsinginmerihaka.fi/lomakkeet2

 Jos olet karanteenissa, vältäthän kutsumasta huoltomiestä, ellei vika vaadi välitöntä korjaamista. Kerrothan karanteenista tällöin jo vikailmoitusta tehdessäsi.

 Seuraamme tilanteen kehittymistä ja teemme kaikkemme, jotta toimintamme on turvallista asiakkaillemme, asiantuntijoille ja yhteistyökumppaneillemme ja että voimme keskeytyksettä palvella taloyhtiötä parhaalla mahdollisella tavalla.

 Tarkempia tietoja koronaviruksesta löydät mm. THL:n verkkosivuilta https://thl.fi/fi/

 

Ystävällisin terveisin

Helena Salminen

toimitusjohtaja

 


Hakaniemenranta 12
00530 Helsinki
010 328 8600


Copyright © Helsingin Merihaka Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by Talosivu.com